ناهماهنگی در تبلیغ آسیب زا است/ تعلیم در آموزش و پرورش باید با تزکیه همراه باشد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، آیت الله نورالله طبرسی، نماینده ولی فقیه در مازندران امروز در جلسه کمیته همکاری های حوزه و آموزش و پرورش، تعلیم و تربیت را نخستین رسالت آموزش و پرورش دانست و گفت: آموزش و پرورش به عنوان مرکز تعلیم و تربیت نیازمند توجه ویژه است.
وی اصلاح جامعه را در گرو اصلاح آموزش و پرورش دانست و با بیان این که امروز این نیت پاک در سطح عالی به منظور تقویت نگاه دینی در سطح دستگاه تعلیم و تربیت وجود دارد، افزود: وحدت حوزه و آموزش و پرورش فرصت بسیاری برای تقویت مبانی دینی و ارزشی در این مرکز مهم علمی و تربیتی است.
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری بر ضرورت تربیت دینی دانش آموزان تأکید کرد و گفت: تربیت و آشنایی دانش آموزان با ایمان اسلامی باید به گونه ای باشد که آنها تا آخر نیز با این عهد و پیمان الهی باقی بمانند.
آیت الله طبرسی با اشاره به این که به هر میزان در کشور نفت، سرمایه و پول داشته باشیم اما نیروی مؤمن و عاقل نداشته باشیم فایده ای برای کشورمان نخواهد داشت، افزود: متأسفانه در گذشته نیز مغزها، فکرها و تربیت ها بر مبنای وابستگی بود.
امام جمعه ساری با بیان این که اگر می خواهیم مستقل شویم ابتدا باید در فکر و فرهنگ مستقل باشیم و آنها را اصلاح کنیم، تصریح کرد: مهم ترین مرکز برای اصلاح افکار و فرهنگ ها دستگاه تعلیم و تربیت است.
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که امروز فرزندان ما در خطر هجمه های گسترده دشمنان قرار دارند، افزود: امروز هزاران راه شیطانی در برابر دانش آموزان و جوانان کشورمان وجود دارد که هم از لحاظ فکری و عقیدتی جوانان ما را تهدید می کنند.
آیت الله طبرسی بر ضرورت تبلیغ صحیح دین از سوی مبلغان در جامعه به ویژه در میان نسل جوان جامعه تأکید کرد و گفت: اگر تبلیغ دین جذاب باشد می تواند نسل جوان را در برابر موج گسترده ای از هجمه های دشمنان مصون بدارد.
وی با تأکید بر این که خروجی آموزش و پرورش باید جوانانی دینمدار و انقلابی باشند، تصریح کرد: در شرایطی که دشمنان از هر فرصتی برای تضعیف دین و ارزش های اسلامی استفاده می کنند رسالت حوزه و آموزش و پرورش سنگین است.
نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به این که امروز همه ما وظیفه داریم از میراث انقلاب، امام راحل و مقام معظم رهبری به خوبی حراست کنیم، خاطرنشان کرد: اگر خروجی آموزش و پرورش دانش آموزانی متدین و خداپرست باشند به حتم هجمه های دشمنان نمی تواند هیچ تأثیری بر اصول و مبانی ارزشی ما داشته باشد.
آیت الله طبرسی با بیان این که تعلیم و تزکیه در آموزش و پرورش باید توأمان باشد، بیان داشت: علم بدون ایمان و تقوا نمی تواند زمینه ساز رشد و تعالی انسان باشد.
امام جمعه ساری با اشاره به این که امروز وظیفه حوزه های علمیه، آموزش و پرورش و دیگر مراکز علمی این است که احکام الهی را از کتاب و سنت استخراج و برای جامعه تبیین کنند، گفت: هر گونه سستی و کاهلی در این باره خیانت بزرگی به اسلام و انقلاب است.
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که کار تبلیغ دین بسیار سخت و کمرشکن است، بیان داشت: باید زمینه را فراهم کنیم تا فرصت پذیرش برای جامعه فراهم شود.
وی با بیان این که عمل به دین باید در کنار تبلیغ مورد توجه قرار گیرد، ادامه داد: تبلیغ دین با توجه به سختی ها و مشکلاتی که با خود به همراه دارد، اما اگر صحیح و هدفمند صورت گیرد محصول خوبی برای جامعه اسلامی در پی خواهد داشت.
آیت الله طبرسی بر ضرورت گسترش تبلیغ چهره به چهره در جامعه تأکید کرد و گفت: یک مبلغ و روحانی باید برای اثرگذاری تبلیغ دین به میان مردم برود و ارتباط خود با جامعه را مستمر کند.
امام جمعه ساری با بیان این که مبلغان دین باید رنج و سختی های عرصه تبلیغ را بپذیرند و تحمل کنند، افزود: امروز مبلغان دینی ادامه دهندگان مسیر پیامبران و ائمه معصومین(ع) هستند و باید از آن میراث ارزشمند حراست کنند.
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری در ادامه سخنان خود ناهماهنگی در تبلیغ را آسیب زا دانست و با بیان این که متأسفانه هنوز نتوانستیم یک الگوی مشخص و ثابت را در تبلیغ برای مخاطبان در نظر بگیریم، بیان داشت: این مسأله یک مخاطب به ویژه یک دانش آموز و جوان را دچار سردرگمی می کند.
وی در بخش پایانی سخنان خود با تأکید بر این که اعتقاد به ولایت فقیه باید در عمل انجام شود، افزود: اگر خدای ناکرده از این اعتقاد عبور کنیم، جمهوری اسلامی به جمهوری دموکراتیک آقای بازرگان تبدیل خواهد شد./950/202/ب2